Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Beca Odisseu Eòlia I+D


La Beca Odisseu forma part del projecte d’Espais de Creació Eòlia i+d, que juntament amb el Teatre Eòlia té com a objectiu donar suport a la creació, difusió i exhibició de nous espectacles que necessiten un espai on assajar, experimentar, provar i desenvolupar el seu llenguatge teatral.
 


Resolució de la Primera Convocatòria de la Beca Odisseu EÒLIA I+D (2018)

Amb data 30 de juliol del 2018 i després de valorar les 38 propostes rebudes, la Comissió Avaluadora de Projectes fa pública la resolució de la Primera Convocatòria de la Beca Odisseu EÒLIA I+D.

Aconseguir la Beca Odisseu EÒLIA I+D compren la cessió d’espai d’assaig durant el període de gestació de l’espectacle, exhibició del mateix al Teatre Eòlia (4 funcions) dins la temporada 2018-2019, difusió de l’espectacle a través dels canals de comunicació habituals del teatre i una dotació econòmica.

La finalitat del Projecte Eòlia i+D així com de la Beca Odisseu EÒLIA I+D és  donar suport a la creació, difusió i exhibició de nous espectacles que necessiten d’una infraestructura on assajar, experimentar, provar i desenvolupar els seus projectes.

 

Projectes guanyadors

 RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA BECA ODISSEU EÒLIA I

42 Km

Abril 2019

De Manel Arévalo
Direcció Roger Torns
Intèrprets Rafa Delacroix, Diana Gómez i Georgina Latre

 

 

Quatre joves salten al buit. Tres tornen a la superfície. Dos són els tristos tigres.
Un segueix peregrinant. Són les 11 de la nit d’un divendres qualsevol. L’aparcament s’omple de joves que saben que el seu moment és ara. Els tres supervivents tenen un objectiu; reventar les seves vides abans que el temps els sentenciï. Els tres joves estan sols, però es fan companyia. Són a 42 km de ser alguna cosa, de convertir-se en algú. La podridura que exhala el seu paradís, els torna a la realitat. La seva guia i la festa, han mort. No tornaran a veure. Un segueix peregrinant. Dos pretereixen.
Tres mengen blat. Quatre van ser joves.


L’Amor (no és per mi, va dir Medea)

Juliol 2019
(data d’estrena per especificar)De Manel Arévalo

cia. Les Antonietes
Text: Queralt Riera
Direcció: Oriol Tarrasón
Actrius/Performers: Anna Güell
(resta del repartiment en curs)

 

 

És un text contemporani. Un recorregut per la vida d’una dona. Creixerà davant dels nostres ulls dels 8 als 88 anys. Mostrarà la fragilitat, el dolor de la vida i la poca felicitat que de vegades aconseguirà esgarrapar. Un reflex del desassossec en què sovint vivim i que ens esforcem a negar. Potser, mirar la veritat íntima i afrontar-la ens apropa, si més no, a certa pau. Medea, que sent que ha matat els seus fills. Amb el cor trencat i sola. Una dona del segle XXI, com qualsevol altra.

Share
Mobile version: Enabled