Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Beca Odisseu Eòlia I+D

La Beca Odisseu forma part del projecte d’Espais de Creació Eòlia i+d, que juntament amb el Teatre Eòlia té com a objectiu donar suport a la creació, difusió i exhibició de nous espectacles que necessiten un espai on assajar, experimentar, provar i desenvolupar el seu llenguatge teatral.

 

 

Amb la col·laboració de:

 

 


Resolució de la Primera Convocatòria de la Beca Odisseu EÒLIA I+D (2018)

Amb data 30 de juliol del 2018 i després de valorar les 38 propostes rebudes, la Comissió Avaluadora de Projectes fa pública la resolució de la Primera Convocatòria de la Beca Odisseu EÒLIA I+D.

Aconseguir la Beca Odisseu EÒLIA I+D compren la cessió d’espai d’assaig durant el període de gestació de l’espectacle, exhibició del mateix al Teatre Eòlia (4 funcions) dins la temporada 2018-2019, difusió de l’espectacle a través dels canals de comunicació habituals del teatre i una dotació econòmica.

La finalitat del Projecte Eòlia i+D així com de la Beca Odisseu EÒLIA I+D és  donar suport a la creació, difusió i exhibició de nous espectacles que necessiten d’una infraestructura on assajar, experimentar, provar i desenvolupar els seus projectes.

RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA_BECAODISSEU 2018

 

Projectes guanyadors

42KM

de MANEL ARÉVALO

L’AMOR (NO ÉS PER MI, VA DIR MEDEA)

de QUERALT RIERA

 

Mobile version: Enabled