Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

#MondayMonday

 mondamondaybannerespecific

Cicle de concerts inspirat exclusivament en el món dels musicals. Veu i piano ens apropen a aquelles peces que normalment hem escoltat sempre als grans escenaris.

 

 

 

programacio


Al sud del Paral·lel

Carlos Gramaje

11 de desembre del 2017

Intèrpret: Carlos Gramaje

Sonidista: Victor Ariño

COMPRAR ENTRADES

“Al sud del Paral·lel” serveix de metàfora per sintetitzar diversos conceptes.

Per una banda és al Teatre Victòria on s’han representat la majoria dels musicals i cançons d’aquest concert. El Paral·lel ha estat sempre una línia artística amb una forta personalitat cultural i al llarg de la seva trajectòria amb Dagoll, Carlos Gramaje ha viscut una Catalunya entusiasta i reflexiva en un Paral·lel capaç d’unificar emocions d’una manera incondicional..

Aquest sentiment d’orgull i l’amor a la memòria col·lectiva, han estat la motivació principal per a realitzar aquest concert. Concert carregat d’intenses emocions rescatades des de la part més oculta de la seva ment…


Balla amb mi

Toni Vinyals

12 de febrer del 2018
Intèrpret: Toni Viñals
Arranjaments, direcció musical i piano: Marc Garcia-Rami
Selecció musical, dramatúrgia i direcció escènica: Xavi Casan
Moviment: Cristina Martí

Balla amb mi” és un concert teatral construït a partir de 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson. Un repertori seleccionat per fer un recorregut cronològic (de 1928 a 2014) que permeti als espectadors fer un viatge en el temps durant l’espectacle i també un recorregut dramatúrgic i emocional que permeti als intèrprets fluir per un munt de registres i estils aparentment oposats.


“A NEW LIFE”

Judith Tobella

5 de març del 2018

Intèrpret: Judith Tobella

Direcció musical i piano: Gustavo LLull

Convidats: Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas

Agraïments: Eòlia ESAD, David Pintó, Sandro Igón

Amb ‘A NEW LIFE’, Judith Tobella presenta el seu primer concert en solitari i interpreta cançons del teatre musical que han interferit en la seva trajectòria artística. Amb un predomini de música de Shönberg (Miss Saigon, Los Miserables), contempla també musicals com Spring Awakening, If/Then, Dear Evan Hansen, Mar i Cel, Songs for a New World, Wild Party, Chorus Line etc., cançons dels quals es representaran amb la col·laboració dels artistes convidats (Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas).

 

Share
Mobile version: Enabled