Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

#ÒperaGlam

operaglambannerespecific

El cicle #ÒperaGlam reivindica la proximitat de lòpera amb el públic i també la mirada d’un director o directora que plantejarà un joc escènic a l’espectador i, alhora, potenciarà la creativitat dels intèrprets.
Preus populars per difondre el gènere de la lírica. Artistes professionals que, excepcionalment, estan a tocar del públic, al qual es prega que vingui mudat com en els millors coliseus operístics europeus.

 

 

 

programacio


Tres dames i un senyor
enamorat

7 de novembre 2017 a les 20:30h

Joves Talents d’Eòlia lírics i el Liceu:
Alba Martínez i Laura Gibert (sopranos)
Àngel Baile (tenor)
Laura Pérez (piano)

Jesús Fernández (direcció)

Amb la col·laboració de Griselda Ramón

COMPRAR ENTRADA

“Cantar, estimar, quines coses tan dolces!”

Tres dames i un senyor enamorat proposa un viatge a través de les escenes més emblemàtiques del món de l’òpera per viure en primera persona totes les facetes de l’amor: l’amor propi, l’amor d’una mare, l’amor de dos amants però, sobretot, l’amor per la música.

 

 


Cristinas Lyric: Amore, amour,
Liebe. Sentiments d’una dona

12 desembre 2017 a les 20:30h

Cristina Escolà i Cristina Fernádez Igea (sopranos)
Olga Kobekina (piano)

COMPRAR ENTRADES

Una dita popular diu que l’amor és un episodi dins la vida dels homes i és la vida de les dones. És per això que, essent dones com som, no podíem deixar de dedicar un concert a l’amor. Sentiment que, com el desamor, ha estat font d’inspiració d’algunes de les millors obres de l’art universal. I no és per a menys, doncs, és una força poderosa que fa sorgir el millor i també el pitjor d’aquells que cauen sota el seu influx. Per amor un és capaç de dur a terme les més agosarades gestes superant-se a si mateix, fent ús de tots els encants i tècniques possibles per tal d’aconseguir l’ésser estimat. Per amor, hom és capaç d’odiar, de mentir, de perdre el seny. Per amor, hom és capaç de matar fins i tot de morir.


Ombra leggera o il Legato d’Elvira

27 febrer 2018

Anna Feu (soprano)
Akiko Nomoto (piano)
Direcció i dramatùrgia: Manuela N. Lorente

 COMPRAR ENTRADA

Elvira de Hidalgo (nascuda com a Elvira Juana Rodríguez Roglán, a Valderobresteruelal 1891) és una figura oblidada avui en dia, tot i que la seva personalitat precursora va protagonitzar una gran part dels esdeveniments operístics del segle XX.
Soprano, renovadora del repertori operístic i gran pedagoga, Elvira d’Hidalgo torna a un escenari per a reclamar el seu lloc dins l’imaginari col·lectiu d’avui.

 


O pazzo desire!
Òpera Emergent

17 d’abril 2018

Joves talents:

Albert Cabero, baríton
Lluís Calvet, baríton
Carlos Arturo Gómez, tenor
Elena Plaza, soprano
Belén Vaquero, soprano
Mireia Tarragó, soprano
Alexeider Pérez, actor i viola
Pianista: Èric Varas
Assesorament dramatúrgia musical i dicció italiana: Daniela de Marchi
Dramatúrgia i direcció escènica: Susana Egea

COMPRAR ENTRADES

Aquest cop, el cicle #Òpera Glam ens brinda un espectacle on personatges hereus de la Commedia dell’arte ens sedueixen i ens endinsen en el seu entramat d’objectius amorosos. Ho fan de la mà de compositors com Mozart, Cimarosa, Donizetti els quals coneixen com immergir-nos, amb la seva música, en un univers ple de viva teatralitat.

O pazzo desire! Sketxos Lírics també és un homenatge a Konstantin Stanislavski. El treball operístic del director d’escena, iniciat el 1918, posa les llavors del que serà el seu “Studio d’Opera”. En el món de l’òpera aviat es parlaria dels “esquetxos de Stanislavski” els quals permetien viure les escenes de forma veritable i impactant. L’espectacle vol celebrar aquest centenari amb una nova generació d’intèrprets els quals assumeixen amb força l’escena operística d’avui.


 

Parelles embolicades

25 de juny 2018

Marta Fiol (mezzosoprano)
Jordi Cortada (tenor líric)
Manuel Ruiz (piano)

COMPRAR ENTRADES

Un recorregut pel món líric de finals del segle XIX i els seus embolics amorosos. Visitarem la «Carmen», de Bizet i el «Werther», de Massenet, així com el famós quartet de Rigoletto, entre d’altres. Finalitzarem amb una pinzellada del món de la sarsuela.

 

Share
Mobile version: Enabled