Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

#ÒperaGlam

operaglambannerespecific

El cicle #ÒperaGlam reivindica la proximitat de lòpera amb el públic i també la mirada d’un director o directora que plantejarà un joc escènic a l’espectador i, alhora, potenciarà la creativitat dels intèrprets.
Preus populars per difondre el gènere de la lírica. Artistes professionals que, excepcionalment, estan a tocar del públic, al qual es prega que vingui mudat com en els millors coliseus operístics europeus.

 

 

 

programacio


 

Tres dames i un senyor
enamorat

7 de novembre 2017 a les 20:30h

Joves Talents d’Eòlia lírics i el Liceu:
Alba Martínez i Laura Gibert (sopranos)
Àngel Baile (tenor)
Laura Pérez (piano)

Jesús Fernández (direcció)

Amb la col·laboració de Griselda Ramón

COMPRAR ENTRADA

“Cantar, estimar, quines coses tan dolces!”

Tres dames i un senyor enamorat proposa un viatge a través de les escenes més emblemàtiques del món de l’òpera per viure en primera persona totes les facetes de l’amor: l’amor propi, l’amor d’una mare, l’amor de dos amants però, sobretot, l’amor per la música.

 

 


Cristinas Lyric: Amore, amour,
Liebe. Sentiments d’una dona

12 desembre 2017 a les 20:30h

Cristina Escolà i Cristina Fernádez Igea (sopranos)
Olga Kobekina (piano)

COMPRAR ENTRADES

Una dita popular diu que l’amor és un episodi dins la vida dels homes i és la vida de les dones. És per això que, essent dones com som, no podíem deixar de dedicar un concert a l’amor. Sentiment que, com el desamor, ha estat font d’inspiració d’algunes de les millors obres de l’art universal. I no és per a menys, doncs, és una força poderosa que fa sorgir el millor i també el pitjor d’aquells que cauen sota el seu influx. Per amor un és capaç de dur a terme les més agosarades gestes superant-se a si mateix, fent ús de tots els encants i tècniques possibles per tal d’aconseguir l’ésser estimat. Per amor, hom és capaç d’odiar, de mentir, de perdre el seny. Per amor, hom és capaç de matar fins i tot de morir.


Ombra leggera o il Legato d’Elvira

27 febrer 2018

Anna Feu (soprano)
Akiko Nomoto (piano)
Direcció i dramatùrgia: Manuela N. Lorente

 COMPRAR ENTRADA

Elvira de Hidalgo (nascuda com a Elvira Juana Rodríguez Roglán, a Valderobresteruelal 1891) és una figura oblidada avui en dia, tot i que la seva personalitat precursora va protagonitzar una gran part dels esdeveniments operístics del segle XX.
Soprano, renovadora del repertori operístic i gran pedagoga, Elvira d’Hidalgo torna a un escenari per a reclamar el seu lloc dins l’imaginari col·lectiu d’avui.

 


Parelles embolicades

25 de juny 2018

Marta Fiol (mezzosoprano)
Jordi Cortada (tenor líric)
Manuel Ruiz (piano)

Amb obres de Verdi, Puccini, Massenet i Bizet.


O pazzo desire!
Òpera Emergent

17 d’abril 2018

Joves talents: Albert Cabero,
Carlos Gomez, Elena Plaza i
Mireia Tarragó (resta del repartiment en curs)

Susana Egea ( Direcció escènica i
dramatúrgia)

Fragments emblemàtics del gènere còmic operístic, O pazzo desire! Sketxos lírics ret homenatge al treball de Stanislavski en l’òpera, que s’iniciava el 1918; aviat es parlaria dels “esquetxos de Stanislavski” que permetien viure les escenes operístiques de forma innovadora i impactant. Celebrem aquest centenari amb una nova generació d’intèrprets, que assumeixen amb força l’escena operística d’avui.


Share
Mobile version: Enabled