Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

#ÒperaGlam

operaglambannerespecific

El cicle #ÒperaGlam reivindica la proximitat de lòpera amb el públic i també la mirada d’un director o directora que plantejarà un joc escènic a l’espectador i, alhora, potenciarà la creativitat dels intèrprets.
Preus populars per difondre el gènere de la lírica. Artistes professionals que, excepcionalment, estan a tocar del públic, al qual es prega que vingui mudat com en els millors coliseus operístics europeus.

 

 

 

programacio


 

Tres dames i un senyor
enamorat

7 de novembre 2017 a les 20:30h

Joves Talents d’Eòlia lírics i el Liceu:
Alba Martínez i Laura Gibert (sopranos)
Àngel Baile (tenor)
Laura Pérez (piano)

Jesús Fernández (direcció)

Amb la col·laboració de Griselda Ramón

COMPRAR ENTRADA

“Cantar, estimar, quines coses tan dolces!”

Tres dames i un senyor enamorat proposa un viatge a través de les escenes més emblemàtiques del món de l’òpera per viure en primera persona totes les facetes de l’amor: l’amor propi, l’amor d’una mare, l’amor de dos amants però, sobretot, l’amor per la música.

 

 


Cristinas Lyric: Amore, amour,
Liebe. Sentiments d’una dona

12 desembre 2017 a les 20:30h

Cristina Escolà i Cristina Fernádez Igea (sopranos)
Olga Kobekina (piano)

COMPRAR ENTRADES

Una dita popular diu que l’amor és un episodi dins la vida dels homes i és la vida de les dones. És per això que, essent dones com som, no podíem deixar de dedicar un concert a l’amor. Sentiment que, com el desamor, ha estat font d’inspiració d’algunes de les millors obres de l’art universal. I no és per a menys, doncs, és una força poderosa que fa sorgir el millor i també el pitjor d’aquells que cauen sota el seu influx. Per amor un és capaç de dur a terme les més agosadares gestes superant-se a si mateix, fent ús de tots els encants i tècniques possibles per tal d’aconseguir l’ésser estimat. Per amor hom és capaç d’odiar, de mentir, de perdre el seny. Per amor hom és capaç de matar fins hi tot de morir.


Falla i d’altres compositors francesos i espanyols a la xina

27 febrer 2018

Anna Feu (soprano)
Akiko Nomoto (piano)

 


Parelles embolicades

20 de març 2018

Marta Fiol (mezzosoprano)
Jordi Cortada (tenor líric)
Manuel Ruiz (piano)

Amb obres de Verdi, Puccini, Massenet i Bizet.


O pazzo desire!
Òpera Emergent

17 d’abril 2018

Joves talents: Albert Cabero,
Carlos Gomez, Elena Plaza i
Mireia Tarragó (resta del repartiment en curs)

Susana Egea ( Direcció escènica i
dramatúrgia)

Fragments emblemàtics del gènere còmic operístic, O pazzo desire! Sketxos lírics ret homenatge al treball de Stanislavski en l’òpera, que s’iniciava el 1918; aviat es parlaria dels “esquetxos de Stanislavski” que permetien viure les escenes operístiques de forma innovadora i impactant. Celebrem aquest centenari amb una nova generació d’intèrprets, que assumeixen amb força l’escena operística d’avui.


Share
Mobile version: Enabled