Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

El Futur

Del 20 al 24 de febrer del 2019


“Heu pensat alguna vegada què diran els vostres fills, els vostres néts o els vostres besnéts, quan vegin les vostres fotografies? Què pensaran quan trobin els retrats esgrogueïts i polsosos dels seus ancestres en algun racó fosc de les cases voladores on viuran d’aquí a 75 o 100 anys? Què pensaran dels nostres pentinats? De la nostra roba? De l’expressió de les nostres cares o de les coses que vam fer mentre vivíem el curt moment de la història que vam anomenar “nostre”?”

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Joan Yago

Intèrprets: Berta Bähr, Cristina Baró, Júlia Calzada, Martí Costa, Aura Foguet, Uri Callau, Xènia Sellarés.

Veu: Marina Monràs

Coreografies: Xènia Sellarés

Audivisuals: Berta Bähr

Disseny del cartel: Anna Valldeperas

Fotografies: Genia Badano

 

Com veu el futur en Joan Yago?

<<Avui en dia tenim la capacitat necessària per destruir el planeta però som lluny de desenvolupar la capacitat que ens permeti escapar-ne. És per això que, des del punt de vista científic, vivim el moment més perillós de la història de la humanitat>>.

El físic Stephen Hawking escrivia aquestes paraules a finals de 2016 en un article publicat amb motiu del triomf de Donalt Trump a les eleccions presidencials dels Estats Units.  Quinze mesos després d’aquell article,  Hawking moria deixant-nos encara més sols i espantats en aquest planeta.

Totes les generacions han imaginat com seria la vida de les generacions futures.  Els nostres besavis es van preparar per veure l’arribada d’un futur on l’electricitat i el progrés alliberarien la humanitat de qualsevol patiment. Les nostres àvies, en canvi, només pensaven en el futur en clau d’extrema supervivència. Els nostres pares – això diuen ells – van imaginar un futur en que els seus fills viurien una vida millor de la que van viure ells. Ara ens toca a nosaltres imaginar quin món deixem per als nostres fills.

El Futur és una creació col·lectiva, una llista de preguntes difícils en una pissarra, un intent – de vegades inconscient i desesperat – d’imaginar un demà positiu, alegre o, com a mínim, divertit.

JOAN YAGO

 

HORARI DE FUNCIONS

FEBRER 2019
De dimecres a dissabte 20:30h
Diumenge 18:00h

MÉS INFORMACIÓ

Dura | 75 min. A partir de 12 anys

 

INFO PER PREMSA

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

Mobile version: Enabled