Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Mostra d'intèrprets emergents

El Teatre Eòlia es consolida com un espai teatral dedicat als nous talents. Ho fa amb la Mostra de Creadors/intèrprets emergents que cada any serveix d’aparador pels estudiants graduats o a punt de graduar-se.


Tallers  2018

El Futur.

Del 16 al 17  de juny del 2018
Creació col·lectiva entre els intèrprets i el director. 

Direcció: Joan Yago

+info

COMPRAR ENTRADES

Heu pensat alguna vegada  què diran els vostres fills, els vostres néts o  els vostres besnéts, quan vegin les vostres fotografies? Què pensaran quan trobin els retrats esgrogueïts i polsosos  dels seus ancestres en algun racó fosc de les cases voladores on viuran d’aquí a 75 o 100 anys? Què pensaran dels nostres pentinats? De la nostra roba? De l’expressió de les nostres cares o de les coses que vam fer mentre vivíem el curt moment de la història que vam anomenar “nostre”?

 


Tallers  2018

Una habitació buida.

Del 2 al 6 de maig del 2018

Text i lletres
Marc Artigau i Queralt
Música
Clara Peya
Direcció escènica i coreografia
Joan Maria Segura i Bernadas
Direcció Musical
Miquel Tejada
Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Josep Agusí, Ana Moreno, Eric Oloz, Marc Pavón, Carla Pueyo i Cristina Vallribera.
Piano: Miquel Tejada

COMPRAR ENTRADES

Imagina una habitació buida.
Imagina que allà dins hi pots trobar o retrobar qui vulguis.
Imagina que no hi ha límits.
Potser molts han cregut que és un somni,
però la distància entre el que és impossible i el que és real,
cada cop és més difosa.
Imagina un conte.
Les habitacions sempre estan buides,
som nosaltres els únics
que les podem omplir.
Imagina, It isn’t hard to do.

 


Tallers  2018

Sucedáneas.

Del 16 al 20  de maig del 2018
Autor i director: Marc Crehuet
Ajudant de direcció: Héctor Rull
Intèrprets: Sela Conde, Clàudia de Luna, Clàudia Fernández, Alexandra Flores, Paola Corleone, Sandra Miret, Meri Anglès, Tama Martínez, Ainoa Santiago i Júlia Tricas.
COMPRAR ENTRADES

Delante del espejo del lavabo de una facultad, cinco universitarias confiesan sus  inseguridades a sus propios reflejos. Unas horas antes de la ceremonia de graduación, el reflejo de Úrsula decide abandonarla, dejándola sola con sus propios miedos y desencadenando una rebelión al otro lado del espejo.

 


Audicions 2018

Fer comèdia és un drama

Del 29 al 31 de gener del 2018
Direcció: David Pintó
Intèrprets: Marc Arias, Ariadna Colomer, Ana Moreno, Marc Pavón, Cristina Vallribera
Direcció musical i piano: Marc García Rami
Coach vocal: Mariona Castillo
+info
COMPRAR ENTRADES 

El punt de partida d’aquesta audició ha estat treballar la comèdia d’escenes de dramaturgs catalans (Sergi Belbel, Guillem Clua, Pep Anton Gómez i Xavi Bertran) i el drama de temes del compositor alemany Kurt Weill.

Explorar la veritat d’aquests dos llenguatges i descobrir les eines tècniques que ens ajuden a apropar-nos a l’emoció.

Com en tots els viatges, hem descobert tresors i ens hem hagut d’enfrontar a les nostres pors. Però n’hem sortit victoriosos!

 


Audicions 2018

El conte de la criada

Del 2 al 4 de febrer 2018
Direcció: Carol López.
Intèrprets: María Sela Conde, Clàudia Fernández Puigdollers, Júlia Ferré, Alexandra Flores, Paola Gómez, Meritxell Porqueras, Tama Martínez, Ainoa Santiago, Júlia Tricas.
+info
COMPRAR ENTRADES 

Espectacle de creació a partir de la novel·la de l’escriptora canadenca Margaret Artwood i la sèrie de televisió de Bruce Miller  The Handmaid’s Tale.

 


PLANETA PÀRIA

De Carla Torres

De 16 al 18 de juny

Entrada general 10€

Alumnes Eòlia 5€

+INFO

*Per reservar la teva entrada envia un mail info1@eolia.cat

La Terra. Futur no molt llunyà. Els recursos estan arribant al seu límit.Des de fa anys es treballa en la possible evacuació a un nouplaneta habitable. Però no tothom tindrà lloc en aquest nou mon…Només uns quants privilegiats saben del cert que viatjaran: Tots aquells considerats imprescindibles per a la implantació de la nova colònia. La resta hauran de competir per demostrar  la importància del seu sector i de la seva funció a la societat.  


Detergent, somnífers i huevos rancheros

Del 10 al 14 de maig
DIRECCIÓ: Pau Carrió
ESPAI: Judit Colomer

Entrada general 10€

Alumnes Eòlia 5€

*Per reservar la teva entrada envia un mail info1@eolia.cat

Dones de fer feines, infermeres, recepcionistes, alumnes, germanes, mares, àvies, amigues, amants… Moltes veus en una sola dona i moltes dones en una sola veu.

Lucia Berlin escriu des de les sales d’espera dels hospitals o mentre treballa netejant cases, a l’autobús, llegint, fumant, bevent, entre disputes i retrobaments familiars. Totes les olors, els sospirs i els crits, les morts i els parts, les llàgrimes i les rialles, les ferides i les cures, les carícies, les esgarrapades, la vida i la mort de cada dia, són silencis i paraules tatuades sobre la pell.

Hem partit de les seves narracions, plenes de modernitat i llibertat, formal i moral, i hem viatjat fins als anys 60, 70 i 80 del del continent nord-americà per trobar-nos amb la seva visió de la vida i la mort: directa, valenta, crua, plena de tendresa i d’ironia. Us convidem a seure, deixar passar el temps plàcidament i escoltar[/caption]

 

Mobile version: Enabled