Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Mostra d'intèrprets emergents

PLANETA PÀRIA

De Carla Torres

De 16 al 18 de juny

Entrada general 10€

Alumnes Eòlia 5€

+INFO

*Per reservar la teva entrada envia un mail info1@eolia.cat

La Terra. Futur no molt llunyà. Els recursos estan arribant al seu límit.Des de fa anys es treballa en la possible evacuació a un nouplaneta habitable. Però no tothom tindrà lloc en aquest nou mon…Només uns quants privilegiats saben del cert que viatjaran: Tots aquells considerats imprescindibles per a la implantació de la nova colònia. La resta hauran de competir per demostrar  la importància del seu sector i de la seva funció a la societat.  


Detergent, somnífers i huevos rancheros

Del 10 al 14 de maig
DIRECCIÓ: Pau Carrió
ESPAI: Judit Colomer

Entrada general 10€

Alumnes Eòlia 5€

*Per reservar la teva entrada envia un mail info1@eolia.cat

Dones de fer feines, infermeres, recepcionistes, alumnes, germanes, mares, àvies, amigues, amants… Moltes veus en una sola dona i moltes dones en una sola veu.

Lucia Berlin escriu des de les sales d’espera dels hospitals o mentre treballa netejant cases, a l’autobús, llegint, fumant, bevent, entre disputes i retrobaments familiars. Totes les olors, els sospirs i els crits, les morts i els parts, les llàgrimes i les rialles, les ferides i les cures, les carícies, les esgarrapades, la vida i la mort de cada dia, són silencis i paraules tatuades sobre la pell.

Hem partit de les seves narracions, plenes de modernitat i llibertat, formal i moral, i hem viatjat fins als anys 60, 70 i 80 del del continent nord-americà per trobar-nos amb la seva visió de la vida i la mort: directa, valenta, crua, plena de tendresa i d’ironia. Us convidem a seure, deixar passar el temps plàcidament i escoltar[/caption]

 

Share
Mobile version: Enabled