Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

PRESENTACIÓ

El Teatre Eòlia ha obert portes aquesta temporada 2015-2016, després de dos anys engegant motors i definint la línia d’actuació del Projecte.

Enguany som espai del festival Grec de Barcelona i de cara a la temporada que ve estem apostant per una programació per nosaltres plena de sentit i de força.

Som un espai obert a propostes i projectes de creadors i d’intèrprets emergents, amb una línia de programació centrada en el Teatre Necessari.

Ressonem amb tot el que té a veure amb memòria, identitat, fets silenciats, persones excloses, teatre documental, històries que s’han de saber.

Volem ser una finestra oberta al món.

També busquem en la música, el recurs positiu, el plaer que nodreix l’ànima i que obre l’esperit cap a la recepció d’estímuls i cap el moviment.

Per això, programem un cicle d’Òpera i un cicle de Teatre musical.

Música i històries que podem tocar, veure i viure de ben a prop, en aquest escenari real,  polifacètic i mòbil  que permet compartir l’experiència com a  públic a 85 persones cada nit.

Petit i tan gran alhora. Petit en estructura i gran en Veritat.

El Teatre Eòlia, connectat amb els espais de Creació (Espai 11), i amb el Projecte Eòlia i+D, dóna cabuda a companyies en el seu procés de creació i assajos, amb opció de gaudir de visibilitat i d’expansió amb un període d’exhibició.

Volem ser una plataforma per l’art i la cultura al nostre país, i acompanyar i potenciar talents emergents en el delicat procés de transició cap a la professionalitat.

En aquest sentit, hem creat la Companyia Professional Eòlia i un Grup de Recerca per assolir nous horitzons creatius de manera continuada i implicada amb el que passa en l’actualitat, desenvolupant projectes que posen en contacte l’art i la vida. Per això també ens hem sumat a la pràctica del free Listening, escoltant a les persones, posant el focus en la humanitat i activant les neurones mirall.

IMG_3451

Share
Mobile version: Enabled