Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Programació actual

Planeta Pària.

Del 14 al 25 de febrer del 2018

De Carla Torres

Ajudant de direcció: Minerva Prats i Júlia Garcia Valdivielso.

Disseny de Llums: Conchita Pons i Carla Torres.

Assessoria d’espai: Anna Tantull i Zaida Crespo.

Disseny Vestuari: Zaida Crespo.

Moviment Escènic: Carla Torres i Núria Legarda.

Espai Sonor: Carla Torres.

Intèrprets: Adina Abad, Núria Benedito, Núria Bonet, Júlia Calzada, Kiko Fusté, Laura Mateu, Isabelle Pasa, Dídac Rodríguez, Elena Santiago.

+info
COMPRAR ENTRADES

La Terra. Futur no molt llunyà. Els recursos estan arribant al seu límit. Des de fa anys es treballa en la possible evacuació a un nou planeta habitable. Però no tothom tindrà lloc en aquest nou món… Només uns quants privilegiats saben del cert que viatjaran: Tots aquells considerats imprescindibles per a la implantació de la nova colònia. La resta hauran de competir per demostrar la importància del seu sector i de la seva funció a la societat. Els que perdin quedaran abandonats en aquesta Terra agonitzant, que alguns han començat a anomenar Planeta Pària. Per distreure a la gent de la cruesa de la situació, s’ha decidit fer un programa de televisió a on els concursants competeixen per un lloc al èxode interplanetari. Planeta Pària és doncs, el darrer reality… La diversió està servida.


#ÒperaGlam. 

Ombra leggera o il Legato d’Elvira

27 de febrer de 2018

Anna Feu (soprano)
Akiko Nomoto (piano)
Direcció i dramatùrgia: Manuela N. Lorente

+#ÒperaGlam
COMPRAR ENTRADES

Elvira de Hidalgo (nascuda com a Elvira Juana Rodríguez Roglán, a Valderobresteruelal 1891) és una figura oblidada avui en dia, tot i que la seva personalitat precursora va protagonitzar una gran part dels esdeveniments operístics del segle XX.
Soprano, renovadora del repertori operístic i gran pedagoga, Elvira d’Hidalgo torna a un escenari per a reclamar el seu lloc dins l’imaginari col·lectiu d’avui.


Bellesa, bellesa.

Un cabaret deformat

 Del 1 al 4 de març  del 2018

Cia. Fac Òf
Espectacle guanyador del festival

+info
COMPRAR ENTRADES

“Dubto durant hores quina roba posar-me. Vaig cada mes a la perruqueria. Vaig al gym a tonificar-me. Cada nit em poso crema per assecar els granets. Tinc molt clar quin és el meu perfil bo. Em depilo quan hi ha lluna nova. No menjo hidrats de carboni a la nit. Sé com dissimular els meus defectes. Em blanquejo les dents per somriure amb calma. Sé perfectament quina part de mi operaria.

 M’agrada el meu cos, i li vull treure profit.”

La pressió estètica és un dels grans mals que afecta l’adolescència i la joventut de la nostra societat. Figures esveltes i perfectes (tant per a dones com per a homes) són els grans models de bellesa imposades per la publicitat i el consumisme actuals. La Companyia Fac-Òf creada al 2013 per estudiants de l’escola Eòlia vol denunciar amb un llenguatge directe i punyent aquest assetjament constant que pateix la nostra societat i en especial els joves. Com sobreviure a l’atac constant dels mitjans i a la pressió social imposada?

 


Quintet Dequera.

Dissabte 3 de març a les 12h
Dilluns 12 de març a les 20:30h

Blai Navarro (acordió)
Julián Álvarez (saxofon)
Dario Barroso (guitarra)
Gustavo Llull (piano)
Iu Boixader (contrabaix)

COMPRAR ENTRADES

El quintet Dequera! neix amb l’objectiu d’explorar les últimes composicions per a Quintet gravades per Astor Piazolla a través d’un conjunt nou. Mantenint la riquesa tímbrica de les seves peces, i inspirats en l’estil interpretatiu dels músics que les van gravar, el nostre projecte suggereix les noves possibilitats que ofereix la seva música quan es trasllada a un conjunt nou. Amb el tango actual en el punt de mira, Dequera! segueix explorant el repertori de Piazzolla juntament amb les músiques més trencadores de l’escena actual del gènere a Buenos Aires.

 


Cicle #MondayMonday

A new life

Judith Tobella

5 de març del 2018

Intèrpret: Judith Tobella

Direcció musical i piano: Gustavo LLull

Amb Mar Puig, finalista Marató #MondayMonday

Traducció i arranjaments de “Once upon a time” i “Always starting over”: David Pintó i Marc Sambola.

Convidats: Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas

Agraïments: Eòlia ESAD, Sandro Igón

 +cicle #MondayMonday
COMPRAR ENTRADES 

Amb A new life, Judith Tobella presenta el seu primer concert en solitari i interpreta cançons del teatre musical que han interferit en la seva trajectòria artística. Amb un predomini de música de Shönberg (Miss Saigon, Los Miserables), contempla també musicals com Matilda, A chorus line, Dear Evan Hansen, If/Then, Casi Normales, Songs for a New World, Jeckyll and Hyde, Spring Awakening, Mar i Cel i The greatest Showman (pel·lícula, 2017)., cançons dels quals es representaran amb la col·laboració dels artistes convidats (Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas, Mar Puig).

 


Úters Penedits.

Del 8 a l’11 de març del 2018

cia. Produccions Teatrals Aleatòries.

Autora: Corinne Maier
Intèrprets: Marina Bou i Sara Visac
Direcció: Pere Sagristà-Ollé

+info
COMPRAR ENTRADES

De vegades, els avantatges de ser pares no en compensa els inconvenients.

De la mateixa manera que existeixen raons ‘per tenir fills’, n’existeixen també per NO tenir-ne. I sobretot, ara i aquí: Modificacions en les relacions afectives i sexuals de la parella, precarietat laboral, escassetat de recursos econòmics dins de les unitats familiars, renúncies a la promoció professional, conseqüències mediambientals d’una súperpoblació, manca d’instint maternal… Corine Maier, sociòloga i autora d’aquest aparentment cruel text, fa una excel·lent  i escrutada dissecció de tot aquest sidral emparentat amb l’úter femení. Estem convençuts que no us ha de deixar indiferents.

Espectacle programant en commemoració del Dia Internacional de la Dona 2018.


#ÒperaGlam. 

Parelles embolicades

25 de juny del 2018

Marta Fiol (mezzosopranos)
Jordi Cortada (tenor líric)
Manuel Ruiz (piano)

COMPRAR ENTRADES


El rey del Gurugú.

Del 4 al 15 d’abril del 2018

Autor i director: Ferran Joanmiquel
Intèrpret: David Martínez

COMPRAR ENTRADES

“Un espectacle sobre el drama de la immigració a la tanca de Melilla” Marley és un gos rodamón  que es troba amb l’Abdul, un dels immigrants subsaharians que malviuen a la muntanya del Gurugú, molt a prop de Melilla, esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa. Marley arriba al campament, anomenat El petit Bamako, i descobreix que l’han adoptat per a fer de gos guardià i per avisar dels atacs molt freqüents de la policia marroquina. I aleshores, Marley, s’adona que serveix per alguna cosa, que és imprescindible, que pot tenir una llar i viure entre aquestes Ulisses del segle XXI, que es desviuen per arribar a la terra promesa que tant han somiat.


#ÒperaGlam. 

O pazzo desire!

Òpera Emergent.

17 d’abril del 2018

Joves talents: Albert Cabero,
Carlos Gomez, Elena Plaza i
Mireia Tarragó
Susana Egea (Direcció escènica i
dramatúrgia)

COMPRAR ENTRADES


Share
Mobile version: Enabled