Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Programació actual

 

De Mares i Filles

24  de juliol del 2018 a les 20.30h

De Paco Mir 

Amb Mont Plans i Annabel Totusaus

Escenografia: Paula Bosch

Música: Mar Vilaseca

Producció executiva: Mercè Puy

+info

COMPRAR ENTRADES

 

Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver-se passat cinc anys sense parlar-se. Una conversa forçada en la que la filla descobrirà aspectes inverosimils de la seva mare i, sobretot, de la seva familia.


#temporada 18/19

Al Sud del Paral·lel

Del 21 al 23 de setembre 2018

Carlos Gramaje

Lu Fabrés

+ info 

COMPRAR ENTRADES

Carlos Gramaje, actor reconegut per la seva trajectòria amb Dagoll Dagom, es prepara per l’estrena dels seus èxits amb Dagoll: Mar i cel, Pirates, Flor de nit, T’odio amor meu, Aloma… Però les coses es compliquen quan ha de treballar amb la Lu, una fan esbojarrada a la qual el Carlos li va prometre 25 anys abans que treballarien junts. La Lu es trobarà amb un Carlos molt més complexe del que s’imaginava.

AL SUD DEL PARAL·LEL és una comèdia musical basada en la trajectòria de Carlos Gramaje, un dels actors més representatius de la història del Teatre musical a Catalunya per la seva trajectòria amb Dagoll Dagom. Es tracta doncs d’un musical carregat de de simbolismes i màgia, amb personatges i cançons d’uns musicals que formen part de la nostra memòria teatral col·lectiva.

Share
Mobile version: Enabled