Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Programació actual

Un i un, no sempre són dos.

Del 28 de setembre a l’1 d’octubre de 2017

Un espectacle de Minerva Prat

amb Adina Abad  i Alba Ramírez de la Cruz

+INFO

*Per reservar la teva entrada envia un mail a teatre.eolia@gmail.com

Dins d’una habitació qualsevol, d’una casa qualsevol, en un poble qualsevol, d’un país qualsevol, amb unes persones qualsevol; una noia, Ella, passa pel procés d’acceptar que la seva parella, Ell, ja no està al seu costat.

Ella, recorda, viu i reviu, tot allò que han fet, han sentit, han viscut i han patit junts com a parella. Ja no estan junts, un al costat de l’altre, però Ella encara el vol, encara el sent, encara el busca i el vol trobar.


Entre.

Del 5 al 8 d’octubre de 2017

Un espectacle de Veri de Morais i Jordi Casado

amb Aleix Peña, Neus Soler i Isadora Libertad

+INFO

*Per reservar la teva entrada envia un mail a teatre.eolia@gmail.com

 

L’Arnau, envoltat d’andròmines, sol al seu traster. Fa qüestionaris, mira fotografies, fa botar una pilota de bàsquet que ha trobat, busca i rebusca entre caixes, i no troba res. Potser és perquè el que busca ja no és al seu traster, o perquè ho ha perdut, o perquè no hi ha estat mai. Potser l’Arnau, entre qüestionaris i tests, s’ha oblidat de què fa, al traster. Potser el que ha de fer, és recordar. Recordar que una nit de St. Joan, el 54 es va aturar de cop a la seva parada, i de sobte tot va canviar.


El CID.

Del 19 al 22 d’octubre

Un espectacle de la cia. LaVucal (Jove Companyia de Teatre de Vers de Barcelona)

Un text de Pierre Corneille. Traducció de Josep Maria Vidal.

Direcció de Pere Sagristà.

Intèrprets: Alexandra Flores, Sergi Boix, Albert Roig, Agnès Muñoz, Enric Boada, Berta Pipó, David Aixalà, Maria Colom, Isaac Alarcón, Pol Forment, Edu Mañes i Héctor Vidondo.

COMPRAR ENTRADES 

L’acció té lloc a Sevilla, al segle XI. Cal notar l’anacronisme, ja que Sevilla va estar sempre en poder dels musulmans en temps del Cid. Don Dídac i Don Gomes, comte de Gormaz, han decidit unir en matrimoni els seus fills, Roderic i Ximena. Però quan el rei tria com a precep-tor del príncep a Don Dídac, el comte engeloseix i ofèn a aquest últim , abofetejant-lo. Don Dídac, massa vell per lluitar, deixa la venjança a mans del seu fill. Rodericque ha de decidir entre el seu amor per Ximena i el seu deure per venjar l’honor del seu pare.


La Casa de Bernarda Alba.

Del 25 al 29 d’octubre

De Federico García Lorca

Direcció i adaptació: Tony Casla

Intèrprets:  Paola Gómez,  Sandra Miarnau, Ainoa Santiago, Cristina Vallribera, Clàudia Puigdollers, Júlia Ferré, Meri Anglés, Jone Arteagoitia i Ana Moreno.

Espectacle en castellà.

COMPRAR ENTRADES

Donya Bernarda Alba es queda vídua per segona vegada. Imposa, per això, un dol de vuit anys a les seves cinc filles, durant els quals, no podran sortir de la casa.

Angustias, la més gran, té 39 anys i està promesa amb Pepe el Romano, qui desencadena passions i enveges entre les altres germanes.

 


INVASIÓ SUBTIL.

Del 1 al 5 de novembre

Un espectacle de la Companyia Eòlia

Autor: Pere Calders
Dramatúrgia: Paco Mir
Direcció: Gilbert Bosch
Intèrprets: Meritxell Termes,
Joan Codina i Nico Bassó.

COMPRAR ENTRADES

Una actriu i dos actors interpreten un total de 33 personatges per representar INVASIÓ SUBTIL, 7 històries i un grapat de contes brevíssims al llarg de 75 minuts. Uns contes que ens parlen de la condició humana, de l’amistat, dels prejudicis, de la mort, del més enllà, de les aparences, de la família … Amb presència, fins i tot, de vampirs, alienígenes i fantasmes! La mirada que compartirem sobre la realitat quotidiana, trenca tots els esquemes, per què Calders utilitza la sàtira, la fantasia i un humor corrosiu per descriure la incapacitat de les persones de sortir de la seva zona de confort.
El ritme, la fantasia, l’humor únic i original i el ric llenguatge, ens asseguren passar una bona estona i conèixer un dels contistes més brillants que ha donat la nostra literatura. 


90 minutos.

Del 16 al 26 de novembre del 2017

Direcció: Pablo Ley

Dramatúrgia: Andrea Monje

Intèrprets: Cristina Vallribera

Composició Musical: Javier Gamazo

COMPRAR ENTRADES

Ella, com un llampec de bronze ferit, viatja a través de la tempesta en el seu propi Deméter *. Mentrestant, dibuixa dràstics comiats amb els seus pensaments. Les flamarades de vida que es poden veure a través de l’escotilla, la fan sentir minúscula, gairebé una mota de pols o un cap d’agulla, o potser res; o sigui, tot, com diria amb total soltesa qualsevol personatge, enganyosament il·lògic, d’Alícia al país de les meravelles. La lenta i perversa curvatura de la vida, definitivament, va fent-se menys flexible i més perpètua. Comprèn que només el que s’amaga és profund i veritable. D’aquí la força dels sentiments vils. Arribarà l’estiu i aconseguirà arribar al seu destí sana i estàlvia, deixant enrere aquest toc de novembre en els seus ossos o, per contra, ha de comprovar el terror del seu propi cadàver sobre el lavabo infecte del tren?
Deméter és el nom de la goleta en què viatja Dràcula fins a Anglaterra


L’ESFONDRAMENT DE LA CASA USHER.

Del 16 al 26 de novembre del 2017

Autor: Edgar Allan Poe
Dramatúrgia i direcció: Pablo ley
Música: Javier Gamazo
Actriu: Núria Montes

COMPRAR ENTRADES

L’esfondrament de la casa Usher és un dels relats més coneguts i reconeguts d’Edgar Allan Poe. La història que explica, amb una prosa d’una bellesa pròpia de la poesia, es pot enquadrar dintre del gènere de terror. És un univers ple de racons foscos, de boscos boirosos, de casalots vençuts pels anys i les esquerdes. Però és, sobretot, la història de dos germans, Roderick Usher i Lady Madeline, víctimes d’una estranya malaltia que fa que la mort sobrevoli en tot moment l’escena. La història l’explica un amic de la infància de Roderick amb qui manté llarguíssimes converses. Lady Madeline és, en el relat de Poe, un personatge fugaç com una ombra que passa en la llunyania. La proposta tracta, justament, d’explicar la mateixa història des del punt de vista de Lady Madeline. Els seus són els ulls que ens miren en la foscor i ens glacen l’ànima.  


KHÂLID. L’heroi cosmològic.

Del 29 de novembre al 2 de desembre de 2017

Un espectacle d’Helena Gràcia

Amb Aina Balasch i Adriana de Montserrat

COMPRAR ENTRADES

En una ciutat de cendra on ha caigut la lluna, Khâlid, de 5 anys, lluita i es  baralla per no perdre la innocència.
Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes.
Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació
capaç de transportar-te direcció a la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible. Allà on pots volar.
L’heroi cosmològic pilota per l’espai, pero l’espai no fa soroll,només a les pel-lícules.. 
 


CINCO TONOS DE AZUL.

Del 14 al 16 de desembre del 2017

Direcció: Paula Ribó
Dramatúrgia col·lectiva
Intèrprets: Marta Aguilar i Lluna Gay

COMPRAR ENTRADES

Quan mor un ésser estimat, ens convertim en Hàmsters. Iniciem una cursa a tota velocitat amb els ulls embenats sobre una roda que no sembla avançar. Segons Elisabeth Kubler-Ross, aquesta marató s’ordena emocionalment: negació, ira, depressió, negociació i finalment acceptació. Cinco tonos de azul és una anàlisi del dol que passa Anna després de la mort de la seva mare, interpretada per dues actrius en lloc d’una. Anna és un Hàmster que no deixa de pedalejar mentre el món no deixa d’engreixar els tabús que envolten el tema de la mort, però al final, encara que no ho sembli, sempre arriba la llum i la vida continua. 


Planeta Pària.

Del 14 al 25 de febrer del 2018

De Carla Torres

COMPRAR ENTRADES

La Terra. Futur no molt llunyà. Els recursos estan arribant al seu límit. Des de fa anys es treballa en la possible evacuació a un nou planeta habitable. Però no tothom tindrà lloc en aquest nou món… Només uns quants privilegiats saben del cert que viatjaran: Tots aquells considerats imprescindibles per a la implantació de la nova colònia. La resta hauran de competir per demostrar la importància del seu sector i de la seva funció a la societat. Els que perdin quedaran abandonats en aquesta Terra agonitzant, que alguns han començat a anomenar Planeta Pària. Per distreure a la gent de la cruesa de la situació, s’ha decidit fer un programa de televisió a on els concursants competeixen per un lloc al èxode interplanetari. Planeta Pària és doncs, el darrer reality… La diversió està servida.


Les associades al club dels
ÚTERS PENEDITS.

Del 8 a l’11 de març del 2018

Autora: Corinne Maier
Intèrprets: Marina Bou i Sara Visac
Direcció: Pere Sagristà

COMPRAR ENTRADES

De la mateixa manera que existeixen raons per tenir fills, n’existeixen de contràries
per no tenir-ne, sobretot avui en dia. Aquí en teniu dues:
1) Els canvis que suposa la presència de fills en les relacions afectives i sexuals de
la parella.
2) L’escassetat de recursos econòmics per tal d’atendre’ls. Continuem?….


El rey del Gurugú.

Del 4 al 15 d’abril del 2018

Autor i director: Ferran Joanmiquel
Intèrpret: David Martínez

COMPRAR ENTRADES

De la mateixa manera que existeixen raons per tenir fills, n’existeixen de contràries
per no tenir-ne, sobretot avui en dia. Aquí en teniu dues:
1) Els canvis que suposa la presència de fills en les relacions afectives i sexuals de
la parella.
2) L’escassetat de recursos econòmics per tal d’atendre’ls. Continuem?….


Share
Mobile version: Enabled