Loading the content... Loading depends on your connection speed!

TEL. 933 192 397

Programació actual

Ca, Barret 50!

Del 12 al 16 de desembre 

Textos: Maria Aurèlia Capmany, Jaume Vidal i Alcover, Josep Palau i
Fabre.
Música: Josep Maria Martí, Josep Cercós, Joan Albert Amargós.

Dramatúrgia i direcció escènica: Pere Sagristà-Ollé
Intèrprets: Isaac Alarcón, Maria Colom, Laura Fernández, Pol Rosell.
Direcció musical i piano: Nuria S Leiva

Més informació

Comprar entrades

 

 

 

Ca, Barret 50! és un homenatge a les cançons que van ser interpretades a la mítica Cova del Drac del carrer Tuset de Barcelona, a finals de la dècada dels anys 60 i meitat dels 70 del segle passat. Totes elles pertanyen a espectacles del gènere cabaret literari interpretades per la mateixa companyia: Ca, barret -com no!-, capitanejada pel aleshores emergent director de teatre Josep Anton Codina i escrites per personalitats literàries tant emblemàtiques com Maria Aurèlia Capmany Farnés , Jaume Vidal i Alcover , Josep Palau i Fabre .


Una habitació buida

 Del 14 al 17 de febrer del 2019

Text i lletres: Marc Artigau i Queralt

Música: Clara Peya

Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura i Bernadas

Direcció Musical: Miquel Tejada

Intèrprets: Josep Agusí, Marc Arias, Ariadna Colomer, Ana Moreno, Eric Oloz, Marc Pavón, Carla Pueyo, Cristina Vallribera

Més informació

 

 

“Imagina una habitació buida. Imagina que allà dins hi pots trobar o retrobar qui vulguis. Imagina que no hi ha límits. Potser molts han cregut que és un somni, però la distància entre el que és impossible i el que és real, cada cop és més difosa. Imagina un conte. Les habitacions sempre estan buides, som nosaltres els únics que les podem omplir. Imagina, It isn’t hard to do.”


El Futur

Del 20 al 24 de febrer del 2019
Direcció: Joan Yago

Intèrprets: Berta Bahr, Cristina Baró, Júlia Calzada, Martí Costa, Aura Foguet, Oriol Martínez, Javier Parra, Xènia Sallarés, Anna Valldeperas.

Veu: Marina Monràs

Coreografies: Xènia Sallarés

 

 

“Heu pensat alguna vegada què diran els vostres fills, els vostres néts o els vostres besnéts, quan vegin les vostres fotografies? Què pensaran quan trobin els retrats esgrogueïts i polsosos dels seus ancestres en algun racó fosc de les cases voladores on viuran d’aquí a 75 o 100 anys? Què pensaran dels nostres pentinats? De la nostra roba? De l’expressió de les nostres cares o de les coses que vam fer mentre vivíem el curt moment de la història que vam anomenar “nostre”?”


 

Share
Mobile version: Enabled